OM OSS

Bilpleie Experten AS er et bilpleie- og folieringsfirma med mer enn 10 års erfaring. Målet vårt er å bli den beste leverandøren av lakkbeskyttelsesfolie, fargefolie, og bilpleie.

Vi har derfor stort fokus på forarbeid, kvalitet og riktig produkt slik at våre kunder kan stole på at de har gjort en god investering. Dialogen om forventingene til valgt tjeneste er viktig slik at vi kan skreddersy behandlingene etter kundens behov og budsjett.

Hos Bilpleie Experten AS har vi spesialisert oss på bruk og montering av lakkbeskyttelsesfilm, farget folie, bilpleie, samt solfilm og optisk klar beskyttelsesfilm til glass/frontruten.

For ytterligere beskyttelse tilbyr vi også keramisk coating, en coating forsegler porene i lakken/folien permanent og gir en perfekt glatt overflate som vil holde seg ren lengre.

Vi er også sertifisert detailer som gjør at vi kan tilby førsteklasses lakk korrigering og polering. Før du bestemmer deg for å legge en keramisk coating eller beskyttelsesfilm, anbefaler vi å korrigere lakken for det beste og langvarige resultatet.

Vi har lang erfaring og oppdaterer oss jevnlig på nye og bedre produkter, verktøy, og monteringsteknikker. Vi jobber målrettet mot at hver kunde skal sitte igjen med en god følelse på at dere har valgt riktig firma og tjeneste. Hovedtjenestene våre finner du nedenfor, med mer detaljert info om hver tjeneste vi tilbyr.

Du er hjertelig velkommen til vårt lokale i Ulvenvegen.